Blijf op de hoogte
Een nieuwe suggestiekaart, een zomers of winters evenement… 
bij SAS 7 maken we het graag extra gezellig. Via deze weg houden we je op de hoogte.
SUGGESTIES
Trio van wildpaté met herfstgarnituur | 
VG: € 22,90HG: € 26,90 | 
Gebakken ganzenlever met gekarameliseerde appeltjes | 
VG: € 24,90 | 
Huisbereide vogelnestjes met tomatensaus | 
€ 23,90 | 
Victoriabaarsfilet met puree van prei en mosterdsausje | 
€ 32,90 | 
Everzwijnragout met warme herfstgroentjes | 
€ 33,50 | 
Fazant met witloof | 
€ 35,50 | 
Hazenrugfilet Sas 7 | 
€ 35,50 | 
Filet Pur ‘Rossini’ (gebakken ganzenlever) | 
€ 48,50 | 
Bij al onze gerechten zijn handgesneden frietjes, kroketten, puree, pasta of brood inbegrepen.
DESSERTEN
Sabayon ‘Klassiek’ € 12,00
Trio dessert € 12,00
Moelleux van witte callebaut chocolade met bolletje ijs € 12,00
Kaasplankje Sas 7 € 14,80


SUGGESTIES
Trio van wildpaté met herfstgarnituur | 
VG: € 22,90HG: € 26,90 | 
Gebakken ganzenlever met gekarameliseerde appeltjes | 
€ 24,90 | 
Huisbereide vogelnestjes met tomatensaus | 
€ 23,90 | 
Victoriabaarsfilet met puree van prei en mosterdsausje | 
€ 32,90 | 
Everzwijnragout met warme herfstgroentjes | 
€ 33,50 | 
Fazant met witloof | 
€ 35,50 | 
Hazenrugfilet Sas 7 | 
€ 35,50 | 
Filet Pur ‘Rossini’ (gebakken ganzenlever) | 
€ 48,50 | 
Vraag ook naar onze dagsuggestie
Bij al onze gerechten zijn handgesneden frietjes, kroketten, puree, pasta of brood inbegrepen.
DESSERTENSabayon ‘Klassiek’ € 12,00Trio dessert € 12,00Moelleux van witte callebaut chocolade met bolletje ijs € 12,00Kaasplankje Sas 7 € 14,80 | 
|

Openingsuren
Alle dagen van 10u00 tot 22u00
Gesloten op maandag en dinsdag
Keuken doorlopend open tot 21u00
Reservaties voor ontbijt kunnen daags van te voren tot 16u
											
				
			
											
				
Volg ons op Facebook