All you need is love & good food

Gezellige bistro
in een oase van rust

Kom eens binnen bij bistro SAS 7 in Geel. Of neem plaats op ons aangenaam terras, in een oase van rust langs de oevers van het Kempische kanaal. Hier heten wij je van harte welkom voor een hapje en een drankje, alles vers bereid aan een leuke prijs. ‘Wij’ zijn Annick en dochters Heleen en Valerie. Samen met ons team maken we het gezellig.

Dankzij de ligging van SAS 7 zijn wij de ideale ‘halte’ voor wandelaars en fietsers, alsook een favoriet adresje voor een fijn ontbijt, lekkere lunch of deugddoend diner voor vele Kempenaars en bedrijven in de buurt.

Eenvoud siert

SAS 7 was lang geleden een nostalgisch cafeetje. Die eenvoud, schoonheid en warmte voel je nog altijd, zowel op als naast het bord. In 2017 voegden we onze eigen toets toe aan de inrichting en keuken, waar we met liefde en passie eerlijke gerechtjes met seizoensgebonden producten voor je bereiden.

Een koffie, lekker wijntje, croque of liever een uitgebreidere maaltijd? Alles kan en mag. Hou onze suggesties zeker in de gaten en laat het smaken!

Openingsuren

Alle dagen van 10u00 tot 22u00
Gesloten op maandag en dinsdag
Keuken doorlopend open tot 21u00
Reservaties voor ontbijt kunnen daags van te voren tot 16u

Contact

Retieseweg 180, 2400 Geel
T 014 58 57 18
sas7@outlook.be